architect nadya stamatova

Добре дошли в сайта на арх. Надя Стаматова!
Офис: България, Варна, ул. “Патриарх Евтимий” 13-А, e-mail: nadya.stamatova@gmail.com
GSM: 088 7845010, тел.: 052 625010

Добре дошли, мои приятели, Сигурна съм, че вие сте архитекти, инженери, художници или фотографи и че и вие като мен се интересувате от творчеството на Франк Лойд Райт и на Антонио Гауди (под секрет ще споделя, че с последния имаме рождени дни на една и съща дата.. с разлика обаче от 105 години). След като прекарах една година от живота си на специализация в Япония, съвсем се затвърдих като поклонник на съвременната японска архитектура, същевременно изпитвайки гордост от нашата българска традиционна архитектура. Останалото може да се види от проектите ми, изложени в сайта.

Добре дошли, мои клиенти, Вероятно се интересувате какво мога да направя за вас. Аз съм практикуващ архитект, който работи във всички фази на проектирането: от градоустройство през проектиране на всички видове сгради до техния интериор. Вероятно някои от вас, четящи тези редове, са далече от България. Щом четете този сайт на български, нека да споделя нещо с вас. Прибавете мен и много още сънародници за ваши нови приятели от родната страна! А вие, които сте тук, отворете по-широко очи за красивото в България. Нека да споделим със света ценното от нашата българска архитектура и да вървим заедно напред!

Tези, които се интересуват от книгата ми “Архитектурни шпиони – Япония”, издадена в съавторство с американския ми колега Скот Скипуърт, могат да разгледат фирмения ни сайт www.architecturalspies.com откъдето мoгат да си я закупят. Тя може да бъде поръчана също така и чрез www.amazon.com (търсете Architectural Spies: Japan by Scott Skipworth & Nadya Stamatova).

http://architect-varna.com/

 

Google